Spansk tomatröra

 

Denna smakrika och saftiga tomatröra serveras ofta på tostado, dvs rostad baguette. Röran görs på solmogna tomater, fin olivolja och flingsalt. Ibland väljer jag att smaksätta den med någon god krydda eller ört, t.ex basilika. Du behöver:

  • 6 solmogna, fina tomater.
  • flingsalt
  • olivolja
  • Ev färsk basilika
  1. Skålla tomaterna i kokhett vatten. Dra av skinnet.
  2. Hacka tomaterna mycket fint. Det ska bli en röra.
  3. Smaksätt med olivolja, flingsalt och ev örter.
  4. Servera på rostad baguette.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s